T51 Tuğrul Altın 3 g vs 5 g Bilezikler - Detaylı Karşılaştırma
Bu koleksiyonda kullanıcıların en çok aradığı ürünleri, markaları ve konuları keşfedin.
Bu karşılaştırma iki farklı T51 Tuğrul Altın bilezik modelinin temel özelliklerini veri odaklı olarak incelemeyi amaçlar. Karşılaştırmada seçilen kriterler şu başlıklar altında ele alınır: Ağırlık ve estetik görünüm, saflık/ayarı, ölçü aralığı ve uyum, gramaj varyasyonu (işçilik kaynaklı olası farklar), üretim/işçilik yöntemi, sertifika ve güvenilirlik göstergeleri, ayrıca ürün kodu ve imalat süresi gibi teknik veriler. Bu kriterler, kullanım amacı, dayanıklılık ve genel değer algısı üzerinde doğrudan etkiye sahip olduğundan her iki ürün için de ölçülebilir farklar sağlar. Bu yaklaşım, öznel yorumlardan bağımsız olarak veriye dayalı karşılaştırma sunar.
Ürün 1: T51 Tuğrul Altın 3 g 22 Ayar İşçiliksiz Bilezik
Ağırlık: 3 g
Saflık: 22 Ayar Altın (0,916 saf)
Model: İşçiliksiz
Ürün Kodu: TBCK03-1
Sertifika ve TSE damgası mevcut
Malzeme: Has altın
Standart ölçü: 5,8
İmalat süresi: 2-3 gün
Gramaj varyasyonu: ±1-5%
Üretim/İşçilik: Burma ve CNC işlem teknikleriyle yapılır (farklı işçilik varyantları bulunabilir)
Ayrıca Bakınız
Kullanıcı Yorumlarından Öne Çıkanlar
Gramajı 3 g olan ürün için kullanıcılar yamulma eğilimini belirtirler.
Gramajın düşük olması nedeniyle hafif yamulma görünümleri rapor ediliyor.
Kullanıcılar üretim süresi ve işçilik farkıyla ilgili özel geri bildirimde bulunuyorlar.
Ürün 2: T51 Tuğrul Altın 5 g 22 Ayar Kibrit Çöpü Bilezik
Ağırlık: 5 g
Saflık: 22 Ayar Altın (0,916 saf)
Model: Kibrit Çöpü
Ürün Kodu: TBKC005
Sertifika ve TSE damgası mevcut
Malzeme: Has altın
Ölçü Aralığı: 5,8-6,2
İmalat süresi: 2-3 gün
Gramaj varyasyonu: ±1-5%
Üretim/İşçilik: Burma ve CNC işlem teknikleriyle yapılır (farklı işçilik varyantları bulunabilir)
Kullanıcı Yorumlarından Öne Çıkanlar
Şık olduğu için olumlu yorumlar yapılıyor ve zarif bir model olarak nitelendiriliyor.
Çok kibar bir model ve güzel durur.
Takarken yamulma yaşanabildiği belirtiliyor; ince günlük kullanım için 5 g olan modelin uygun olmayabileceği ifade ediliyor.
Bilezik yamuk yumuk görünüyor ve birleşim yerleri görünüyor.
Ürünlerin Özellik Karşılaştırması
| Özellik | T51 Tuğrul Altın 3 g 22 Ayar İşçiliksiz Bilezik | T51 Tuğrul Altın 5 g 22 Ayar Kibrit Çöpü Bilezik |
|---|---|---|
| Ağırlık (gr) | 3 | 5 |
| Model tipi | İşçiliksiz | Kibrit Çöpü |
| Saflık / Ayar | 22 Ayar (0,916) | 22 Ayar (0,916) |
| Ölçü Aralığı / İç Çap | 5,8 | 5,8-6,2 |
| Ürün Kodu | TBCK03-1 | TBKC005 |
| Gramaj Varyasyonu | ±1-5% | ±1-5% |
| İmalat Süresi | 2-3 gün | 2-3 gün |
| Sertifika / TSE Damgası | Var | Var |